Campanyes

Campanya de febrer

La TotVila... et porta de rebaixes!

La TotVila, la targeta promocional del comerç montblanquí, et porta de rebaixes! Aquest febrer, usa la targeta a qualsevol dels 27 establiments adherits i entraràs al sorteig de 3 targetes regal de 40 euros cadascuna.

Campanya de gener

La TotVila... et manté en forma!

Aquest gener, usa la targeta promocional del comerç montblanquí a qualsevol dels 27 establiments adherits i entraràs al sorteig de 4 lots de material esportiu.

Guanyadores:
Montserrat Mateu Iranzo
Isabel Tintor Navarro
Montse Font Codina
Marisol Marín Rodríguez

Campanya de Nadal

Aquest Nadal, compra a casa!

Per les festes de Nadal i Reis, compra a casa. Gaudeix en família de la cantada de nadales i les activitats infantils. Som a prop teu!

Campanya de desembre

La TotVila et para la taula de Nadal!

Tenim el Nadal a tocar. Aquest desembre, la TotVila et para la taula per aquestes festes. Tots els usuaris del mes de la TotVila que usin la targeta en qualsevol compra als 27 comerços adherits entren en el sorteig de 10 àpats nadalencs.

Guanyadora:
Núria Serra Felip

Campanya de novembre

Sortiràs més!

Aquest novembre, escapa't amb la TotVila! Tots els usuaris del mes de la TotVila que usin la targeta en qualsevol compra als 27 comerços adherits opten automàticament a guanyar una sortida de cap de setmana.

Guanyador:
Daniel Martínez Segura

Campanya d'octubre

Faràs millor cara a la tardor!

La tardor és una bona època per pensar en tenir una millor cura del cos, que ajudi a superar els possibles excessos de l’estiu i afrontar òptimament l’hivern mitjançant tractaments als establiments d’estètica, imatge i benestar personal de la vila. Per això, aquest octubre, els usuaris de la TotVila opten automàticament a guanyar 4 lots de tractaments d’estètica i benestar personal.

Guanyadors:
Francisca Cortés Andreu
Maria Teresa Martí Esplugues
Elisabet Palau Cardona
Mari Trini Ferreira Rodríguez