Campanyes

GFN 30/09/2023

Ganga Food Night

Torna la Ganga Food Night, plena de gangues, menjar, música i bon ambient.

El dissabte 30 de setembre torna a Montblanc la Ganga Food Night, la festa del comerç al carrer que aplegarà diferents comerços que oferiran productes rebaixats, menjar i música.

De les 18:00-23:00
Plaça de Sant Miquel - carrer Major

Campanya d'agost

Gaudiràs del millor dinar de Festa Major!

Aquest agost, tots els usuaris de la TotVila que la facin servir en qualsevol compra als 26 comerços adherits opten automàticament a guanyar 5 dinars de Festa Major, que inclouen canelons, postres i cava.

Campanya de febrer

La TotVila... et porta de rebaixes!

La TotVila, la targeta promocional del comerç montblanquí, et porta de rebaixes! Aquest febrer, usa la targeta a qualsevol dels 27 establiments adherits i entraràs al sorteig de 3 targetes regal de 40 euros cadascuna.

Campanya de gener

La TotVila... et manté en forma!

Aquest gener, usa la targeta promocional del comerç montblanquí a qualsevol dels 27 establiments adherits i entraràs al sorteig de 4 lots de material esportiu.

Guanyadores:
Montserrat Mateu Iranzo
Isabel Tintor Navarro
Montse Font Codina
Marisol Marín Rodríguez

Campanya de Nadal

Aquest Nadal, compra a casa!

Per les festes de Nadal i Reis, compra a casa. Gaudeix en família de la cantada de nadales i les activitats infantils. Som a prop teu!

Campanya de desembre

La TotVila et para la taula de Nadal!

Tenim el Nadal a tocar. Aquest desembre, la TotVila et para la taula per aquestes festes. Tots els usuaris del mes de la TotVila que usin la targeta en qualsevol compra als 27 comerços adherits entren en el sorteig de 10 àpats nadalencs.

Guanyadora:
Núria Serra Felip