Campanyes

Campanya de juliol

Viuràs la millor música de l’estiu!

Els usuaris del mes de juliol de la TotVila entren al sorteig de 5 entrades dobles pel festival Essències, que es celebrarà a Montblanc els propers 30 i 31 d’agost. El festival portarà a la vila alguns dels millors grups i cantants del panorama nacional, com Quimi Portet, Xarim Aresté, The Sey Sisters, Gerard Quintana i Carles Benvanet Trio & Tomasito, entre d’altres.

Campanya d'estiu

Viu un estiu de preus refrescants!

La UBCM manté el sorteig de vals de compra pels clients que premien i promocionen alhora els productes i serveis del comerç montblanquí. Així, les botigues repartiran 30.000 butlletes pel sorteig de 6 vals de compra de 100 euros cadascun. Les butlletes es podran dipositar, com és habitual, en urnes situades al vestíbul de l’Ajuntament i a la Biblioteca de Montblanc fins el 26 d’agost. L’endemà tindrà lloc el sorteig i els premis s’hauran de gastar el proper 31 d’agost.

Durant la campanya, els 70 comerços associats entregaran als seus clients 7.500 vals d'aparcament, de 2 hores cadascun, per aparcar a les zones blaves de la vila, amb el suport de l'Ajuntament de Montblanc.

Campanya de juny

Gaudiràs d'un estiu ben fresquet!

Aquest juny, tots els que usin la TotVila en qualsevol compra als comerços adherits opten automàticament a guanyar entrades per la piscina municipal de Montblanc. La TotVila sortejarà 10 lots de 10 entrades cadascun amb el qual s’accedeix gratuïtament durant tot un dia a la piscina municipal. Les entrades no són nominals i per tant es poden usar personalment o bé regalar-les.

Guanyadors:
Elisabet Blanc Simon
Carme Maseras Torrellas
Maria Teresa Amill Bienvenido
Marta Foguet Costa
Ma Serra Segovia Mestres
Pilar Mateu Iranzo
Carme Farré Martí
Juan Gallego Moreno
Marta Ribé Marsal
Maria Teresa Albareda Lliró

Campanya de maig

Enamora't de la primavera!

La targeta de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc, la TotVila, continua oferint avantatges i diferents promocions mensuals als usuaris. Aquest maig, tots els que la facin servir en qualsevol compra 26 als comerços adherits opten automàticament a guanyar una de les deu plantes que sortegem.

Guanyadors:
Brigit Òdena Bienvenido
Ester Armengol Rovira
Eladia Albacete Garcia
Pastora Guerra Rodríguez
Josep Ma Carol Ibáñez
Salvador Sans Montalà
Rebeca Ferreira Camorro
Marga Guerrero Montserrat
Josep Badia Dolores
Cristina Gistas Fabregat

Campanya d'abril

Veuràs Montblanc amb uns altres ulls!

Aquest abril, fent servir la TotVila en qualsevol compra als 26 comerços adherits s'entra automàticament en el sorteig de 10 visites dobles de descoberta del patrimoni i la gastronomia de Montblanc, a través de les visites guiades que organitza l’Oficina de Turisme Municipal. El premi consisteix en una ruta pels principals monuments amb un guia, a més de dues tapes i dos tastos de vins de la DO Conca de Barberà.

Guanyadores:
Lídia Cartañà Miró
Ester Farré Martí
Carme Corretge Pochando
Glòria Fernàndez Tarrida
Gemma Queralt Grua
Anna Ripoll Navarro
Pierrete Parnau Campanon
Neus Labara Ferrer
Maria Rosa Solanes Sanahuja
Maria Serra Jiménez Sans

Fira de la Ganga

Fira de la Ganga

Una vintena de botigues treuen les seves gangues al carrer. A la plaça i al carrer Major, de les 10 al matí a les 2 de la tarda, es poden comprar tot tipus de productes de bona qualitat, provinent d’estocs propis i a preu molt baixos.